Snapper la cuptor cu unt Chipotle
Snapper la cuptor cu unt Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 199 calorii, 35g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de snapper, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Snapper Roșu Panfried Cu Unt Chipotle, Tacos Snapper cu cremă Chipotle, și Snapper Roșu La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente; presărați uniform peste pește.
Așezați peștele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; coaceți 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
În timp ce peștele se coace, combinați untul și chile.
Întindeți amestecul de unt uniform peste pește.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.