Snapper cu Linguine și sos de cremă de citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 92g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1537 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $9.89 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, busuioc, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Snapper roșu întreg la grătar cu sos fierbinte de citrice-ghimbir, Snapper roșu cu crustă Panko cu sos de cremă de Avocado, și File de Snapper roșu prăjit la tigaie cu sos creol cremă de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare. Amestecați șalota și usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă vodca și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
3
Adăugați sucul de lămâie, sucul de lămâie, sosul de pește, roșiile uscate la soare, semințele de fenicul, busuiocul, cimbru, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță coajă de portocală și smântână. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic și continuați să fierbeți până când sosul s-a redus la jumătate, 10 până la 15 minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați linguina și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
6
Între timp, condimentați fileurile de snapper cu sare și piper, apoi dragați în făină. Scuturați excesul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Snapper
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti fileurile de snapper pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc frumos si nu mai sunt transparente in centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Snapper
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Pentru a servi, aruncați linguina scursă cu jumătate din sos și împărțiți-o pe 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Așezați un file de snapper pe fiecare farfurie și puneți-l pe sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
10
Se presară cu 1/4 linguriță de coajă de portocală pentru a garnisi.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.