Snapper Cu Linguine Și Sos De Cremă De Citrice

Snapper Cu Linguine Și Sos De Cremă De Citrice
Snapper cu Linguine și sos de cremă de citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 92g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1537 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $9.89 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, busuioc, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Snapper roșu întreg la grătar cu sos fierbinte de citrice-ghimbir, Snapper roșu cu crustă Panko cu sos de cremă de Avocado, și File de Snapper roșu prăjit la tigaie cu sos creol cremă de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare. Amestecați șalota și usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă vodca și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
3
Adăugați sucul de lămâie, sucul de lămâie, sosul de pește, roșiile uscate la soare, semințele de fenicul, busuiocul, cimbru, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță coajă de portocală și smântână. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic și continuați să fierbeți până când sosul s-a redus la jumătate, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați linguina și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
6
Între timp, condimentați fileurile de snapper cu sare și piper, apoi dragați în făină. Scuturați excesul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De SnapperFile De Snapper
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti fileurile de snapper pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc frumos si nu mai sunt transparente in centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SnapperFile De Snapper
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Pentru a servi, aruncați linguina scursă cu jumătate din sos și împărțiți-o pe 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Așezați un file de snapper pe fiecare farfurie și puneți-l pe sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Se presară cu 1/4 linguriță de coajă de portocală pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)

Ingrediente

1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1Oreos dublu umplutsemințe de fenicul, zdrobitesemințe de fenicul, zdrobite1Oreos dublu umplutsemințe de fenicul, zdrobitesemințe de fenicul, zdrobite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de peștesos de pește591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene12 lingurițe de pudră de usturoiavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure12 lingurițe de pudră de usturoiavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)0Bucăți de caramele Heath Barcoaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă0Bucăți de caramele Heath Barcoaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă1Bucăți de caramele Heath Barcoaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet paste linguinepachet paste linguine2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet paste linguinepachet paste linguine6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de snapper roșufile de snapper roșu6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de snapper roșufile de snapper roșu4creveți și cu venesare și piper după gustsare și piper după gust4ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmroșii uscate la soare tocateroșii uscate la soare tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmroșii uscate la soare tocateroșii uscate la soare tocate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbețișoare de gustări din carne cu aromă de pepperonibețișoare de gustări din carne cu aromă de pepperoni1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbudincă instantă de lămâiebudincă instantă de lămâie1Oreos dublu umplutSos WorcestershireSos Worcestershire1Oreos dublu umplutSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista