Snapper cu dovlecei și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,51 USD pe porție. O porție conține 252 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită conserve de roșii, busuioc sau, ciuperci și ceapă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 82%. Încearcă Snapper roșu cu fenicul și ciuperci, Snapper roșu aburit cu ciuperci și ghimbir, și Snapper cu dovlecei și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati dovleceii, ciupercile și ceapa în 1 lingură de ulei până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 Cană De șalote, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, busuiocul, oregano, sarea, piperul și fulgii de piper, dacă se dorește. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Între timp, într-o altă tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți fileurile în uleiul rămas la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Snapper în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.