Snapper Braconat cu citrice cu salată de fasole neagră
Snapper Braconat cu citrice cu salată de fasole neagră este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 294 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica caesar dressing, usturoi, pico de gallo, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Salată de citrice și fasole neagră, Salată de fasole neagră și orez cu citrice, și Salată de citrice cu vinetă de fasole de vanilie-piper negru.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, cu un capac combinat toate ingredientele, cu excepția snapper. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu-mic.
Odată ce lichidul ajunge la foc mic, reduceți focul la minim și adăugați fileuri de snapper și lăsați braconajul timp de 8 minute.
Scoateți cu grijă snapperul din tigaie.
Pentru salată: într-un castron mare, aruncați împreună toate ingredientele.
Serviți imediat cu snapper.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.