Smântână Frigider Piure De Cartofi
Smântână frigider piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 229 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de unt, boia de ardei, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Smântână Piure De Cartofi, Smântână Piure De Cartofi, și Smântână Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și apă sărată generos. Se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Se scurge bine. Mash cartofi împreună cu cremă de brânză, smântână, arpagic, sare și piper. Bateți cu un mixer electric până se omogenizează.
Se pune într-un recipient de depozitare cu capacul oprit și se răcește la frigider. Când cartofii sunt reci, acoperiți bine cu un capac.
Când este gata să reîncălziți cartofii, Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Se unge un vas de copt și lingura cantitatea dorită de cartofi în vas.
Se presară cu boia de ardei și se pune cu unt.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când se încălzește. Utilizați în termen de 10 zile.