Smoothie Verde Slab

Smoothie Verde Slab
Smoothie verde Lean este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în jurul valorii de 10 minute. Dacă aveți flori de broccoli, struguri, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Smoothie Verde Slab, Smoothie superaliment slab și verde, și Din Blender: Smoothie verde slab.

Instrucțiuni

1
Așezați pepene galben, cuburi de gheață, struguri, castraveți, broccoli și mentă într-un blender. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
StruguriStruguri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista