Smochinul lui Mamma K se păstrează cu o răsucire

Smochinul lui Mamma K se păstrează cu o răsucire
Smochinul lui Mamma K păstrează cu o răsucire necesită în jur 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 30 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 104 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână borcane de conserve, smochine, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un condiment ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caponata mamei, Iepurele fiert la Mamma, și Nu salata de ton a mamei tale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați smochinele, zahărul, feliile de lămâie și gelatina de căpșuni într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lăsați să stea 1 oră. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu, amestecând des pentru a preveni arderea, până când spuma a dispărut și conservele sunt îngroșate, 25 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
3
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați conservele de smochine în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De SmochineGem De Smochine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată și așteptați cel puțin 2 zile înainte de deschidere.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista