Smochine prăjite cu Ricotta proaspătă
Smochine prăjite cu Ricottan proaspăt este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 247 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de iaurt grecesc, miere, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Millefeuille de smochine proaspete și Ricotta, Millefeuille De Smochine Proaspete Și Ricotta, și Ricotta Cu Smochine Proaspete Și Migdale Dulci.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți smochinele, tăiate cu fața în sus, într-un vas de copt. Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic și amestecați mierea, scorțișoara și sarea.
Stropiți untul de miere fierbinte peste smochine și prăjiți la cuptor până când este foarte moale, 10 până la 15 minute.
Împărțiți ricotta proaspătă sau iaurtul fără grăsimi între 4 feluri de mâncare și acoperiți cu smochinele calde și sosul. Bucurați-vă!
Nota bucătarului: aceste smochine fierbinți sunt cu adevărat grozave peste verdele mixt sau chiar pe o baghetă prăjită ca crostini!