Slănină afumată sfântă și Penne de ciuperci

Slănină afumată sfântă și Penne de ciuperci
Bacon afumat Sfânt și ciuperci Penne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 409 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de slănină, sare și piper, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Afumate Vegane Crocante "Slănină", Risotto Cheddar Afumat Cu Ciuperci De Slănină, și Penne ai funghi (Penne cu sos de ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele penne și 1 lingură de ulei de măsline în oală și gătiți până când pastele sunt aproape fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgere.
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți slănină până se rumenesc. Se amestecă usturoiul și se gătește câteva minute, apoi se adaugă ciupercile. Gatiti, amestecand constant, cateva minute pana cand ciupercile incep sa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă bulionul de pui și se aduce la fierbere. Se lasă să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
6
Adăugați pastele fierte în tigaie și amestecați până când sunt acoperite. Se fierbe descoperit până când sosul s-a redus la doar câteva lingurițe în fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați porții generoase pe farfurii și acoperiți cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista