Slow Cooker Pui Taitei Ramen Thai

Slow Cooker Pui Taitei Ramen Thai
Slow Cooker Pui taitei ramen Thai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de ceapă verde, busuioc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos ușor, puteți urma acest fel principal cu Scones de lapte de nucă de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. 42 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Fidea Ramen De Pui Cu Aragaz Lent, Carne de porc Gingered cu aragaz lent și tăiței Ramen, și Supă de tăiței de pui și Ramen cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, sosul de soia, laptele de nucă de cocos, pasta de chile și untul de arahide în vasul de gătit lent. Se amestecă ceapa, usturoiul, ghimbirul, ardeiul verde și puiul tăiat cubulețe. Gatiti la inaltime pana cand puiul nu mai este roz, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Pastă De ChiliPastă De Chili
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Amestecați tăiței ramen în ciob; rezervați pachete de condimente. Gatiti la inaltime pana cand fidea este moale, 15-20 de minute. Condimentează după gust cu pachete de condimente ramen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Garnisiți supa cu castraveți, ceapă verde, cilantro și busuioc înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Riesling, Sake și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru tăiței Ramen. Sak7 este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămânem la vin de struguri, deși, s-ar putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista