Slow Cooker Lemon Pepper Chicken

Slow Cooker Lemon Pepper Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 402 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 790 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare condimentată, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Slow Cooker Lemon Pepper Chicken, Pui prăjit cu piper de lămâie într-un aragaz lent, și Tocană de pui cu aragaz lent cu piper și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul, uscați-l cu prosoape de hârtie și folosiți degetele pentru a slăbi pielea de pe piept și coapse.
Amestecați untul și ardeiul de lămâie într-un bol mic și introduceți untul condimentat sub pielea slăbită folosind o linguriță. Împingeți untul din lingură folosind pielea.
Așezați felia de lămâie și căței de usturoi în cavitatea puiului.
Puneți puiul într-un aragaz lent. Frecați pielea cu ulei de măsline și presărați sare condimentată, cimbru și piper negru crăpat peste pasăre.
Gatiti la mare timp de 3 ore; reduceți căldura la scăzut și gătiți până când puiul este foarte fraged și un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei, fără a atinge osul, citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), încă 2 până la 3 ore. Dacă doriți, gătiți pasărea la setarea scăzută 6 până la 8 ore.