Slow Cooker Lemon Pepper Chicken

Slow Cooker Lemon Pepper Chicken
Slow Cooker Lemon Pepper Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 402 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 790 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare condimentată, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Slow Cooker Lemon Pepper Chicken, Pui prăjit cu piper de lămâie într-un aragaz lent, și Tocană de pui cu aragaz lent cu piper și ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul, uscați-l cu prosoape de hârtie și folosiți degetele pentru a slăbi pielea de pe piept și coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Amestecați untul și ardeiul de lămâie într-un bol mic și introduceți untul condimentat sub pielea slăbită folosind o linguriță. Împingeți untul din lingură folosind pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați felia de lămâie și căței de usturoi în cavitatea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Puneți puiul într-un aragaz lent. Frecați pielea cu ulei de măsline și presărați sare condimentată, cimbru și piper negru crăpat peste pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Gatiti la mare timp de 3 ore; reduceți căldura la scăzut și gătiți până când puiul este foarte fraged și un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei, fără a atinge osul, citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), încă 2 până la 3 ore. Dacă doriți, gătiți pasărea la setarea scăzută 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista