Slow-Aragaz Hot Carne De Vită Sandwich-Uri Au Jus

Slow-Aragaz Hot Carne De Vită Sandwich-Uri Au Jus
Slow-aragaz Hot carne de vită sandwich-uri au Jus ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 271 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 1,82 USD pe porție. Un amestec de chifle de ceapă, bere nealcoolică, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Ww Slow Cooker BBQ Sandwich-uri de vită, și Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de vită în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri. În castron mediu, combinați toate ingredientele rămase, cu excepția chiflelor; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Se toarnă peste friptură.
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 10 ore.
4
Scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe tăbliță sau farfurie mare. Feliați carnea de vită cu cuțit sau mărunțiți cu 2 furculițe; așezați în chifle. Dacă doriți, degresați grăsimea din sucuri în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Aragaz LentAragaz Lent
CuțitCuțit
5
Serviți sandvișuri cu porții individuale de sucuri pentru scufundare.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista