Slow-Aragaz Cidru De Mere Sparklers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați scântei de cidru de mere cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 97 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr brun, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aragaz Lent Caramel Cidru De Mere, Aragaz Lent Caramel Cidru De Mere, și Cidru De Mere Cu Afine Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă cidru în aragaz lent de 3 litri.
Adăugați bețișoare de scorțișoară, cuișoare, ghimbir, nucșoară, coajă de lămâie, suc de lămâie, coajă de portocală, suc de portocale, fasole de vanilie și zahăr brun; se amestecă bine.
Capac; gatiti la foc mic setarea 3 ore.
Îndepărtați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, ghimbirul și fasolea de vanilie înainte de servire. Păstrați cidrul cald în aragazul lent sau transferați-l în ulcior rezistent la căldură dacă serviți imediat.
Se toarnă sau se toarnă cidru în Căni, umplând la jumătate; umpleți restul de cană cu vin.
Se ornează cu felii de portocală, lămâie și mere.