Skillet Scoici De Mare
Skillet scoici de mare necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 218 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 430 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gatiti cartea: scoici de mare carbonizate cu sare de mare afumata, Scoici De Mare Pane, și Scoici De Mare Arse.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați pesmetul și sarea.
Adăugați scoici, câteva la un moment dat, și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, scoici maronii în unt și ulei timp de 1-1/2 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt ferme și opace.
Scoateți și păstrați cald.
Adăugați vinul, sucul de lămâie, pătrunjelul și usturoiul în tigaie; aduceți la fierbere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Scallops funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Banca Sonoma Coast Pinot Noir cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.