Skillet Paella

Skillet Paella
Reteta tigaie Paellan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă face 6 porții cu 341 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, țelină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați 30 Minute Creveți Tigaie Paella, Festive Skillet Fructe De Mare Paella, și Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa, țelina și oregano; sotati 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați orez, șofran și pui; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofranșofran
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Adăugați bulion și ingredientele rămase, cu excepția mazărelor; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este gata. Se amestecă mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo
Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo
Recolta 2018 confirmă așteptările unui puternic caracter fructat în nas, dar și în gură. Are o culoare roșie intensă de cireș, foarte compactă. Fructe roșii (cireșe, mure și afine) arome intense. În gură este densă, cărnoasă, foarte proaspătă și cu tanini de înaltă calitate. Lingeringfinish, cu amintiri de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista