Sirop De Verbena Cu Lămâie
Siropul de Verbena cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 639 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de verbenă de lămâie, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, Fructe în sirop de lămâie-Verbena, și Fructe Proaspete Cu Sirop Simplu De Verbena De Lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie pusă la foc mediu, aduceți apa și zahărul la fierbere.
Adăugați frunzele de verbena de lămâie și acoperiți tigaia. Abrupt timp de 15 minute.
Se strecoară siropul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, se aruncă frunzele și se lasă să se răcească. Păstrați siropul într-un recipient etanș la frigider timp de până la 4 zile.
Pentru o băutură, umpleți un pahar înalt cu gheață.
Adăugați 1 lingură de sirop de Verbena cu lămâie, 2 linguri de sirop de vișine și câteva liniuțe de fosfat acid sau suc de lămâie sau soluție de acid citric. Se acoperă cu seltzer și se amestecă ușor.
Garnisiți cu frunze de verbena de lămâie și cireșe maraschino, dacă doriți.
Spune-Mi Despre Verbena Cu Lămâie
Uneori numită "Regina ierburilor parfumate cu lămâie", verbena cu lămâie a fost un ingredient preferat în parfumuri la sfârșitul anilor 1700 în Europa și a avut un moment de faimă în Gone with the Wind, deoarece era planta preferată a mamei lui Scarlett. Frunzele de verbena cu lămâie sunt grozave în gătit, deoarece conferă un parfum și o aromă de lămâie mâncărurilor, de la pește fript, la sosuri de salată, la deserturi ușoare. Ca băutură, este folosit pentru a face ceai din plante și este adesea adăugat la ceaiul negru în locul lămâii.
Anton Nocito este fondatorul P & H Soda Co., o companie naturală de sirop de sodă situată în Brooklyn, New York. Nocito este absolvent al Institutului culinar francez și a fost un bucătar-șef executiv în cadrul Union Square Hospitality Group, precum și alte restaurante din New York City și Long Island.