Sirop De Cafea

Sirop De Cafea
Siropul de cafea este un fără gluten și fără lactate băutură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sirop de ciocolată, granule de cafea instant, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sirop de condimente de dovleac pentru cafea caldă și rece sau băuturi fără cafea, Amestec De Vafe Cappuccino Cu Sirop De Cafea, și Banane în sirop de boabe de cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fierbere; adăugați zahăr și granule de cafea, amestecând până se dizolvă. Se amestecă siropul de ciocolată. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
Cafea InstantCafea Instant
ZahărZahăr
ApăApă
2
Inghetata Sundae: jumătate 1 banana; top cu 2 linguri inghetata de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
BananeBanane
3
Combinați 3 Tablespooons sirop de cafea și 1 linguriță lichior de portocale; stropiți peste înghețată. Se acoperă cu frișcă și migdale tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
FrișcăFrișcă
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
înghețatăînghețată
MigdaleMigdale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista