Singapore Sling Slush

Singapore Sling Slush
Singapore Sling Slush ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 46. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cireșe maraschino, băuturi carbogazoase cu lămâie-lime, sirop de grenadină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Singapore Sling, Singapore Sling, și Singapore Sling.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă zahărul în apă într-un recipient de dimensiuni de galon, sigur pentru congelator. Se amestecă grenadina, sucul de cireșe, sucul de lămâie, rachiul de cireșe, ginul, sucul de ananas și concentratul de limonadă. Congelați timp de 24 de ore, amestecând cel puțin de două ori în acest timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
Suc De AnanasSuc De Ananas
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GrenadinăGrenadină
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
CireșeCireșe
ZahărZahăr
ApăApă
GinGin
2
Pentru a servi, așezați 1/4 cană de nămol într-un pahar și acoperiți cu sifon de lămâie-lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
VarVar
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Garnisiți cu o cireșă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții46
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista