Simnel Cherry tart

Simnel Cherry tart
Simnel Cherry tart necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 1,99 USD pe porție. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină auto-crescută, ouă, condimente și coajă de portocală. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Tort Simnel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți patiseria la grosimea unei monede de 1. Ridicați patiseria peste sucitorul dvs. și folosiți-o pentru a alinia o formă de tartă dreptunghiulară de 20 x 30 cm, lăsând o margine de patiserie deasupra. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tapetați carcasa de patiserie cu pergament de copt, apoi umpleți cu fasole de copt. Blind-coaceți timp de 15 minute, îndepărtați fasolea și pergamentul și coaceți încă 10 minute până când patiseria este aurie palidă și biscuitate. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Reduceți cuptorul la 170C / 150C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un castron, cremă untul și zahărul până devin palide și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ouăle, pe rând, amestecând bine între fiecare adăugare. Se amestecă făina, migdalele, fructele uscate, cireșele, jumătate din coaja de portocală și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Întindeți dulceața peste baza carcasei de tartă, apoi punctați cuburile de marțipan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
GemGem
8
Se toarnă peste amestecul de tort și se netezește cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți timp de 35 de minute până devine auriu și înviat. Se lasă să se răcească în cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Dacă doriți să rumeniți vârfurile bilelor de marțipan, încălziți grătarul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Puneți bilele de marțipan pe o tavă tapetată cu pergament de copt și așezați-le sub grătar timp de 1-2 minute până devin aurii, asigurați-vă că le urmăriți, deoarece acestea vor arde ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Lasă să se răcească. Pentru a face glazura, amestecați zahărul glazurat cu suficient suc de portocale pentru a face o glazură groasă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
13
Stropiți glazura peste tartă, acoperiți cu bilele de marțipan prăjite, migdalele fulgi și coaja de portocală rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MarțipanMarțipan
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
14
Tăiați în pătrate pentru a servi. Se va păstra timp de 5 zile într-un recipient sigilat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista