Simnel Cherry tart
Simnel Cherry tart necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 1,99 USD pe porție. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină auto-crescută, ouă, condimente și coajă de portocală. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Tort Simnel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți patiseria la grosimea unei monede de 1. Ridicați patiseria peste sucitorul dvs. și folosiți-o pentru a alinia o formă de tartă dreptunghiulară de 20 x 30 cm, lăsând o margine de patiserie deasupra. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tapetați carcasa de patiserie cu pergament de copt, apoi umpleți cu fasole de copt. Blind-coaceți timp de 15 minute, îndepărtați fasolea și pergamentul și coaceți încă 10 minute până când patiseria este aurie palidă și biscuitate. Se lasă să se răcească.
Reduceți cuptorul la 170C / 150C ventilator / gaz
Într-un castron, cremă untul și zahărul până devin palide și cremoase.
Adăugați ouăle, pe rând, amestecând bine între fiecare adăugare. Se amestecă făina, migdalele, fructele uscate, cireșele, jumătate din coaja de portocală și condimentele.
Întindeți dulceața peste baza carcasei de tartă, apoi punctați cuburile de marțipan deasupra.
Se toarnă peste amestecul de tort și se netezește cu o spatulă.
Coaceți timp de 35 de minute până devine auriu și înviat. Se lasă să se răcească în cutie.
Dacă doriți să rumeniți vârfurile bilelor de marțipan, încălziți grătarul la mediu.
Puneți bilele de marțipan pe o tavă tapetată cu pergament de copt și așezați-le sub grătar timp de 1-2 minute până devin aurii, asigurați-vă că le urmăriți, deoarece acestea vor arde ușor.
Lasă să se răcească. Pentru a face glazura, amestecați zahărul glazurat cu suficient suc de portocale pentru a face o glazură groasă și netedă.
Stropiți glazura peste tartă, acoperiți cu bilele de marțipan prăjite, migdalele fulgi și coaja de portocală rămasă.
Tăiați în pătrate pentru a servi. Se va păstra timp de 5 zile într-un recipient sigilat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.