Sigur.Gem de cireșe JELL

Sigur.Gem de cireșe JELL
Sigur.Jell Cherry Jam este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 96. Dacă aveți extract de migdale, zahăr, pectină de fructe sure-jell și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gem De Cireșe, Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic, și Desert JELL-O Cherry-rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți bine borcanele înainte de umplere.
5
Cireșe de tulpină și groapă. Se toacă fin sau se macină fructele. Măsurați exact 4 căni de cireșe preparate în 6-sau 8-qt. saucepot. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se amestecă pectina în amestecul de fructe în saucepot. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul și se extrage. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
PectinăPectină
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți de pe foc; îndepărtați orice spumă cu lingura de metal.
8
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Revista