Sifon De Ananas Cu Căpșuni
Sodanul de ananas cu căpșuni este un fără gluten și vegan rețetă cu 3 porții. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o băutură. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, zahăr, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Sifon De Mentă De Ananas, Ananas Sifon Cremă Italiană, și Chile-Lime-Ananas Soda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile și zahărul într-un castron mic și lăsați să stea aproximativ 20 de minute, până când amestecul este foarte umed.
Combinați amestecul cu sucul de ananas într-un blender sau un robot de bucătărie și pur și simplu.
Puneți o strecurătoare peste un castron mic și răzuiți pur și pur în strecurătoare, astfel încât lichidul să se scurgă în vasul de dedesubt. Se amestecă ușor purincule pe măsură ce se încordează pentru a obține cât mai mult lichid posibil, fără a forța solide în lichidul strecurat. Aruncați solidele, rezervând lichidul. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Purulincule poate fi păstrat la frigider până la 1 zi, dar este cel mai bine dacă este utilizat imediat.
Se amestecă cu Seltzer:2/3 cană de ananas de căpșuni pur și simplu 2/3 cană seltzer1 porție
Lingurați pur și simplu într-un pahar înalt.
Adăugați seltzer-ul și amestecați doar până se omogenizează.
Adăugați gheață și serve.To carbonat cu sifon:2 căni de apă1 lot capsuni ananas pur cca 3 portii
Combinați apa și pur și simplu într-un sifon de sodă de 1 litru. Încărcați cu CO2 conform instrucțiunilor producătorului. Sifoanele încărcate cu sifon pot fi păstrate în sifon la frigider timp de până la 5 zile. Dispersați după dorință în pahare înalte umplute cu gheață și serviți.
Din sifon de casă: 200 de rețete pentru prepararea și utilizarea sucurilor de fructe și a sucurilor gazoase, ape spumante, beri de rădăcină și băuturi de Cola, ape pe bază de plante și vindecătoare, ceaiuri și cafele spumante, arbuști și comutatoare, băuturi răcoritoare și plutitoare și alte preparate carbogazoase de Andrew Schloss. Drepturi de autor pentru anul 2011 de Andrew Schloss; fotografie pentru anul aran Goyoga. Publicat de Storey Publishing.