Shortcakes Cu Căpșuni
Strawberry Shortcakes este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 333 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați menta, extract de vanillan, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Shortcakes Cu Căpșuni, Shortcakes Cu Căpșuni, și Shortcakes Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Aruncați căpșunile cu 1/2 cană de zahăr pentru cofetari într-un bol; puneți deoparte la temperatura camerei timp de 1 oră pentru a se forma sucul.
Bateți făina, zahărul alb, praful de copt și sarea de mare într-un bol.
Tăiați untul nesărat în amestecul de făină cu un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Se toarnă 1 cană smântână în amestecul de făină, începând cu 1/2 cană și adăugând o lingură sau două la un moment dat, după cum este necesar. Se amestecă pentru a face un aluat moale.
Adăugați mai multă cremă după cum este necesar.
Așezați aluatul într-un bol cu făină și frământați de câteva ori cu călcâiul mâinii.
Rulați aluatul cu grosimea de 1/2 inch pe o suprafață înmuiată; tăiați aluatul în 6 runde de 3 inch folosind un tăietor de biscuiți.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Coaceți până când blaturile se rumenesc, 10 până la 12 minute. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Bateți restul de 1 cană de cremă într-un vas metalic sau de sticlă, folosind un mixer electric, până când crema formează vârfuri moi atunci când bătătoarele sunt ridicate direct din cremă; pliați ușor în 2 linguri de zahăr și extract de vanilie pentru cofetari. Acoperiți și refrigerați crema până când este gata de servit.
Pentru a servi, împărțiți fiecare shortcake rotund orizontal, folosind un cuțit zimțat și așezați fundul shortcakes pe farfurii de servire. Lingura aproximativ 1/2 cana de căpșuni și suc pe shortcake jumătate; top cu 1/4 cana de frisca.
Locul blaturi shortcake pe deserturi; praf fiecare desert cu aproximativ 1 lingurita cofetari' zahăr și o crenguta de menta.