Shortcakes Cu Caramel Sărat Fudgy
Shortcakes caramel sărat Fudgy este un fără gluten desert. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce suplimentare, cacao de copt, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brownies Cu Caramel Sărat Fudgy, Negrese cu Caramel sărat Fudgy #chocolateparty, și Caramel Sărat Covrig-Topped Fudgy Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 24 de căni mini pentru brioșe (1 5/8 x 7/8 inch) cu spray de gătit.
Pentru a măsura amestecul Bisquick, lingurați ușor în ceașcă de măsurare; nivelați-vă. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, zahărul și cacao până când se amestecă complet și cocoloașele au dispărut.
Adăugați lapte și unt; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Lingurați linguri de măsurare a nivelului redus (sau folosiți #70 Scoop cookie) în cupe de brioșe.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când vârfurile revin când sunt ușor atinse și scobitoarea iese în mare parte curată. Se răcește 5 minute. Slăbiți ușor părțile laterale și scoateți-le din cupe. Se răcește complet.
Pentru a asambla, lingura 2 linguri biciuit topping în partea de jos a 3 x 2-inch sticlă shot sticlă*. Se acoperă cu 1 linguriță topping de caramel, 1 shortcake, 1 lingură topping biciuit și încă 1 shortcake.
Stropiți blatul de shortcake cu 1/2 linguriță topping de caramel.
Se ornează cu chipsuri; se presară ușor cu sare. Repetați cu ingredientele rămase.