Shortcake Cu Căpșuni La Grătar Pop-Uri Push-It-Up
Gratar Strawberry Shortcake Push-It-Up Pops este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 8. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Strawberry Shortcake Tort Pops, Witchy Împinge În Sus Pops, și Pumpkin Pie Push-It-Up Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă căpșunile la grătar și zahărul brun; pune deoparte
Încălziți cuptorul la 218°.ungeți sau pulverizați 16 mini cupe pentru brioșe.
Se amestecă amestecul Bisquick, laptele, zahărul și coaja de lămâie. Puneți aluatul în cupe.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc deasupra. Se răcește câteva minute înainte de a scoate din cupele de briose; se răcește complet.
Loc 1 shortcake în push-up pop.
Adăugați topping bătut și aproximativ 1 linguriță de căpșuni. Repet. Dați la frigider până când este gata de servit.