Shiitake-și-Scallion Lo Mein
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă vegană servește 8 și costă $3.46 pe portie. Un amestec de ulei de canolan, mirin, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Varză de Bruxelles și Shiitake Lo Mein, Pui de ghimbir, shiitake și supă de Scallion, și Lo Mein prăjit cu varză carbonizată, Shiitake și arpagic.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți tăiței până se înmoaie; adăugați mazărea de zăpadă la tăiței în ultimele 2 minute de gătit.
Scurgeți tăiței și mazărea de zăpadă și clătiți sub apă rece până se răcește. Într-un castron mic, amestecați sosul de soia cu mirinul și uleiul de susan.
Într-o tigaie foarte mare, adâncă, încălziți 2 linguri de ulei de canola până la sclipire.
Adăugați shiitake-ul și gătiți la foc moderat, netulburat, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de canola, scallions și ghimbir și amestecați până când scallions se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați apa și gătiți la foc moderat, răzuind bucățile rumenite de pe fundul cratiței, 1 minut.
Adăugați tăiței, mazărea de zăpadă și amestecul de sos de soia în tigaie și gătiți, aruncând tăiței până se încălzesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați coriandru, transferați în conuri sau boluri de frunze de banană și serviți.