Sherried Ciuperci Pui Scaloppine

Sherried ciuperci de pui Scaloppine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 330 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, bulion de pui degresat cu grăsime, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Empanadas Cu Ciuperci Sherried, Empanadas Cu Ciuperci Sherried, și Supă De Ciuperci Sherried pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Păstrați scaloppine de bază de pui cald într-un cuptor de 200.
Adăugați ulei de măsline, ciuperci, șalotă și cimbru în tigaia fierbinte folosită pentru a găti puiul (nu vă spălați) și amestecați des la foc mare până când ciupercile se rumenesc, 4 până la 5 minute. Lingură peste pui.
Adăugați sherry, bulion de pui și smântână în tigaie; se amestecă până când amestecul fierbe. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sucurile sunt ușor reduse, 1 până la 1 1/2 minute. Puneți sosul peste pui.
Se presară pătrunjel și sare și piper după gust.