Shauna James Ahern ' s Injera (pâine plată etiopiană)

Shauna James Ahern ' s Injera (pâine plată etiopiană)
Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 260 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tocană de pui etiopiană a lui Shauna James Ahern, Condimentul Berbere al lui Shauna James Ahern, și Pizza la grătar a lui Shauna James Ahern pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina de teff, făina integrală, praful de copt, cojile de psyllium și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PsylliumCoji De Psyllium
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Făină De TeffFăină De Teff
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Puneți amestecul de făină într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați iaurtul și sifonul club. Amestecați până când aluatul este neted și subțire, ca un aluat de crep. (Dacă aluatul este prea gros, adăugați mai multă apă.) Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Lăsați aluatul să stea la frigider cel puțin 1 oră. Cel mai bine este să-l lăsați să stea peste noapte, oferind aromelor șansa de a se aprofunda și de a se amesteca.
5
Trageți aluatul din frigider. Dacă s-a îngroșat prea mult, adăugați un strop de sifon club și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
6
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați câteva linguri de unt clarificat. Rotiți untul în jurul tigaiei, apoi turnați aproximativ 1/3 cană din aluat în centrul tigaiei, spiralând spre exterior. Opriți-vă când rămâne gol 1 inch de tigaie. Gatiti injera timp de aproximativ 30 de secunde. Acoperiți tigaia și gătiți încă 20 de secunde. Ridicați capacul. Dacă marginile sunt clare și partea superioară a injerei este presărată cu bule, utilizați o spatulă de cauciuc pentru a ridica marginile. Luați injera cu degetele și puneți-o pe o farfurie. Acoperiți-l cu un prosop. Repetați cu aluatul injera rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista