Sfeclă și Farro cu migdale fumurii
Sfecla și Farro cu migdale fumurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 343 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, rucola pentru copii, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată Farro cu pui, sfeclă și Broccoli, Salată Farro Cu Sfeclă, Ceapă Și Feta, și Boluri de masă Farro cu sfeclă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați sfecla într - un singur strat într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Acoperiți bine vasul cu folie și prăjiți sfecla până se înmoaie (1 până la 1 1/4 ore). Odată suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea și tăiați fiecare în 6 până la 8 pene.
În timp ce sfecla se prăjește, acoperiți farro cu apă rece într-un castron și înmuiați 30 de minute; scurgeți, aruncând apa. Aduceți farro, 4 căni de apă și 1/4 linguriță de sare la fiert într - o cratiță medie (2 până la 3 litri); reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când se înmoaie (15-20 de minute).
Bateți împreună oțet, miere și piper până se combină; adăugați ulei într-un jet, amestecând pentru a combina.
Transferați farro într-un castron mare. Se amestecă jumătate din pansament în farro fierbinte; adăugați sfeclă, rucola, migdale și vinetă rămasă și amestecați ușor pentru a combina.