Sfeclă și Farro cu migdale fumurii

Sfeclă și Farro cu migdale fumurii
Sfecla și Farro cu migdale fumurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 343 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, rucola pentru copii, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată Farro cu pui, sfeclă și Broccoli, Salată Farro Cu Sfeclă, Ceapă Și Feta, și Boluri de masă Farro cu sfeclă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați sfecla într - un singur strat într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Acoperiți bine vasul cu folie și prăjiți sfecla până se înmoaie (1 până la 1 1/4 ore). Odată suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea și tăiați fiecare în 6 până la 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
În timp ce sfecla se prăjește, acoperiți farro cu apă rece într-un castron și înmuiați 30 de minute; scurgeți, aruncând apa. Aduceți farro, 4 căni de apă și 1/4 linguriță de sare la fiert într - o cratiță medie (2 până la 3 litri); reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când se înmoaie (15-20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
FarroFarro
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgere.
5
Bateți împreună oțet, miere și piper până se combină; adăugați ulei într-un jet, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Transferați farro într-un castron mare. Se amestecă jumătate din pansament în farro fierbinte; adăugați sfeclă, rucola, migdale și vinetă rămasă și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista