Sfeclă și Farro cu migdale fumurii

Sfeclă și Farro cu migdale fumurii
Sfecla și Farro cu migdale fumurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 343 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, rucola pentru copii, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată Farro cu pui, sfeclă și Broccoli, Salată Farro Cu Sfeclă, Ceapă Și Feta, și Boluri de masă Farro cu sfeclă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Aranjați sfecla într - un singur strat într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Acoperiți bine vasul cu folie și prăjiți sfecla până se înmoaie (1 până la 1 1/4 ore). Odată suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea și tăiați fiecare în 6 până la 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
În timp ce sfecla se prăjește, acoperiți farro cu apă rece într-un castron și înmuiați 30 de minute; scurgeți, aruncând apa. Aduceți farro, 4 căni de apă și 1/4 linguriță de sare la fiert într - o cratiță medie (2 până la 3 litri); reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când se înmoaie (15-20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
FarroFarro
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Scurgere.
5
Bateți împreună oțet, miere și piper până se combină; adăugați ulei într-un jet, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Transferați farro într-un castron mare. Se amestecă jumătate din pansament în farro fierbinte; adăugați sfeclă, rucola, migdale și vinetă rămasă și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista