Sfeclă prăjită și verdeață pentru copii cu vinetă Corinader și Pesto de coriandru

Sfeclă prăjită și verdeață pentru copii cu vinetă Corinader și Pesto de coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sfeclă prăjită și verdeață pentru copii cu vinaigretă Corinader și Pesto de coriandru. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 4 și costă $3.52 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 440 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, cățel de usturoi, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Verdeață pentru copii cu sfeclă prăjită și cartofi, Sfeclă prăjită și salată de rucola cu vinegretă de Gorgonzola cu lămâie, și Smochine prăjite cu verdeață pentru copii și vinetă de miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă coriandrul într-o tigaie mică la foc mediu până se parfumează, aproximativ 4 minute. Mișto. Se macină grosier coriandrul în mortar cu pistil sau în moara de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Transferați în castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șalotă;saut până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Se transferă în castron cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați oțet, usturoi, sare și piper. Treceți treptat în 7 linguri de ulei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți; aruncați usturoiul după 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Lăsați vinaigreta să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1
Puree primele 9 ingrediente în blender până se omogenizează. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reblend înainte de a continua.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Bateți sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. Se spală și se usucă sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați verdeața de sfeclă la 1 inch deasupra sfeclei; rezervați pentru o altă utilizare. Frecați sfecla cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați sfecla de culoare deschisă în 1 tigaie și sfecla roșie în alta; se presară cu sare grosieră. Acoperiți bine tigăile cu folie. Prăjiți până când sfecla este doar fragedă, aproximativ 55 de minute. Se răcește ușor. Folosind prosop, frecați coaja și tulpinile din sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Tăiați sfecla în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Așezați sfecla de culoare deschisă și sfecla roșie în 2 boluri separate. Aruncați sfecla în fiecare castron cu 2 linguri de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați să stea 30 de minute. Aruncați salatele în castron cu o parte din vinaigrette pentru a acoperi ușor; împărțiți între farfurii și acoperiți cu sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți pesto în jurul salatelor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate94
Revista