Sfeclă prăjită și verdeață de sfeclă Sotată

Sfecla prăjită și verdeața de sfeclă Sotată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 155 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Sfeclă prăjită și verdeață de sfeclă Sotată, Verdeață De Sfeclă Sotată Cu Sfeclă Prăjită Și Filet De Porc, și Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 grade C). Spălați bine sfecla, lăsând pielea aprinsă și îndepărtați verdeața. Clătiți verdeața, îndepărtând orice tulpini mari și lăsați-o deoparte.
Așezați sfecla într-un vas mic de copt sau tigaie și aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline. Dacă doriți să curățați sfecla, este mai ușor să o faceți odată ce au fost prăjite.
Acoperiți și coaceți timp de 45 până la 60 de minute sau până când un cuțit poate aluneca ușor prin cea mai mare sfeclă.
Când sfecla prăjită este aproape gata, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți un minut. Rupeți verdeața de sfeclă în bucăți de 2 până la 3 inci și adăugați-le în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand verdeturile sunt ofilite si fragede. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți verdele așa cum este, iar sfecla prăjită feliată fie cu oțet de vin roșu, fie cu unt și sare și piper.