Sfeclă Glazurată Cu Afine
Sfecla glazurată cu afine este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, oțet de vin alb, stafide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă Glazurată, Sfeclă Glazurată Cu Portocale, și Sfeclă Glazurată Cu Portocale.
Instrucțiuni
Scurgeți sfecla, rezervând 1/4 cană de suc; pus deoparte. Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb, zahărul, oțetul și sarea; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă sucul de sfeclă și sucul de afine; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă stafidele și se lasă să stea 5 minute.
Adăugați sfecla gătiți la foc mic timp de 2 minute sau până când se încălzește.