Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla aurie murată. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 3 și costă $7.95 pe portie. O porție conține 203 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, condimente de murat, sare de murat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sfeclă Aurie Murată, Sfeclă Aurie Murată, și Frigider Prăjit Sfeclă Murată De Aur.
Instrucțiuni
1
Pregătiți o cutie de baie cu apă clocotită și 3 borcane de halbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Așezați 3 capace noi de conserve într-o cratiță mică și aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Combinați oțetul, apa și sarea într-o cratiță mică și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Împărțiți condimentul de murat între cele trei borcane.
5
Împachetați sfecla în borcane și acoperiți cu saramură fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Atingeți ușor borcanele pentru a îndepărta bulele de aer prinse. Dacă este necesar, adăugați mai multă saramură pentru a readuce spațiul la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
7
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați borcanele într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 10 minute (porniți cronometrul când apa revine la fierbere, nu când borcanele intră pentru prima dată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
8
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și lăsați să se răcească pe un prosop de bucătărie pliat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Când borcanele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați inelele și sigiliile de testare apucând marginile capacelor și ridicând cu atenție borcanele. Dacă capacele se țin repede, sigiliile sunt bune.
10
Păstrați borcanele într-un loc răcoros și întunecat. Sunt gata să mănânce în 48 de ore, dar pot fi păstrate până la un an.