Sfaturi De Carne De Vită Cu Sos Roz

Sfaturi De Carne De Vită Cu Sos Roz
Roz sos de carne de vită sfaturi este un fără gluten și primar sos. O porție conține 1006 calorii, 129g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, ciupercile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 87%. Încercați Sfaturi de muschi de vita cu sos de piper Smokey, Sfaturi Pentru Carne De Vită La Concha, și Sfaturi de carne de vită pe cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt sau margarină într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Sotati ceapa si ciupercile pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
3
Adăugați o stropire de vin, praf de usturoi și condimente și amestecați toate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CondimenteCondimente
VinVin
4
Scoateți amestecul din tigaie. Topiți lingura rămasă de unt sau margarină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați vinul rămas, praful de usturoi și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CondimenteCondimente
VinVin
6
Se adaugă carnea de vită și se sotează până se rumenesc, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
7
Adăugați apă în carnea de vită și lăsați să fiarbă la foc mic până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
8
Scurgeți lichidul din tigaie și rezervați. Întoarceți amestecul de ceapă / ciuperci în tigaie; amestecați sosul Alfredo și sosul de spaghete. Întoarceți 1/4 până la 1/2 cană din lichidul rezervat în tigaie (nu adăugați prea mult, deoarece acest lucru va face sosul prea apos). Se amestecă împreună și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Sos AlfredoSos Alfredo
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista