Sfaturi De Carne De Vită Cu Sos Roz
Roz sos de carne de vită sfaturi este un fără gluten și primar sos. O porție conține 1006 calorii, 129g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, ciupercile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 87%. Încercați Sfaturi de muschi de vita cu sos de piper Smokey, Sfaturi Pentru Carne De Vită La Concha, și Sfaturi de carne de vită pe cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt sau margarină într-o tigaie mare la foc mediu.
Sotati ceapa si ciupercile pana se inmoaie.
Adăugați o stropire de vin, praf de usturoi și condimente și amestecați toate împreună.
Scoateți amestecul din tigaie. Topiți lingura rămasă de unt sau margarină în tigaie.
Adăugați vinul rămas, praful de usturoi și condimentele.
Se adaugă carnea de vită și se sotează până se rumenesc, aproximativ 7 până la 10 minute.
Adăugați apă în carnea de vită și lăsați să fiarbă la foc mic până când carnea este fragedă.
Scurgeți lichidul din tigaie și rezervați. Întoarceți amestecul de ceapă / ciuperci în tigaie; amestecați sosul Alfredo și sosul de spaghete. Întoarceți 1/4 până la 1/2 cană din lichidul rezervat în tigaie (nu adăugați prea mult, deoarece acest lucru va face sosul prea apos). Se amestecă împreună și se servește.