Serious Eats ' Carne De Vită Corned Hash
Serious Eats ' corned Beef Hash ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 432 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 399 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, cartofi Yukon gold și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Hash De Vită Corned, Hash De Vită Corned, și Carne De Vită Corned Hash-It-Out pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă sau din fontă cu fundul greu de 12 inci la foc mediu-mare până când spumarea dispare.
Adăugați cartofii și gătiți, amestecând frecvent cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn, până când sunt fragede și maro auriu deschis, aproximativ 12 minute în total.
Adăugați carnea de vită gătită, ceapa și poblano și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați ketchup-ul sau sosul de chili și sosul fierbinte, amestecați pentru a combina și condimentați după gust cu sare și piper.
Folosind o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn, împachetați ușor cartofii și hash-ul în tigaie, creând un vârf neted. Ridicați focul la mare și gătiți netulburat până când stratul inferior este maro intens, aproximativ 3 minute. Folosind spatula, ridicați bucățile rumenite din partea inferioară a tigaiei și amestecați în straturile superioare. Reambalați tigaia și repetați de trei sau patru ori, până când întreaga tigaie este plină de cartofi bine rumeniți, aproximativ 10 minute în total. Reduceți căldura la minim.
Faceți patru indentări în suprafața hash-ului și rupeți un ou în fiecare. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă tigaia și se gătește până când ouăle abia se pun, aproximativ 5 minute. Aduceți tigaia într-un trivet de pe masă și serviți imediat.