Semifreddo cu fistic, căpșuni și vanilie

Semifreddo cu fistic, căpșuni și vanilie
Fistic, căpșuni și vanilie Semifreddo ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 232 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fistic, extract de vanillan, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Căpșuni-Fistic Semifreddo, Fistic Semifreddo, și Lemon fistic Krispy tratează cu Fondant de miere-vanilie și gem de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie metalică (aproximativ 9x5x3") cu 2 straturi de folie de plastic, lăsând o surplombă generoasă pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
2
Măcinați fisticul și 2 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie până se toacă foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați amestecul de fistic într - o tigaie mică de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1/2 cană de lapte; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă timp de 20 de minute. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu; strecurați, aruncând solidele. Se amestecă extractul de migdale; pune deoparte amestecul de fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Nuci De FisticNuci De Fistic
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Așezați 1/2 cană de lapte rămasă într-o cratiță mică separată. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole și aduceți la foc mic. Re-mutați de pe foc, acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 15 minute. Puneți o strecurătoare peste un alt castron mediu; strecurați, aruncați solidele și răciți amestecul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
7
Căpșuni pur și 2 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste un alt bol mediu; strecurați, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Aruncați solidele. Se amestecă extractul de vanilie și se lasă deoparte amestecul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CăpșuniCăpșuni
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SitaSita
BolBol
8
Bateți ouăle, sarea și restul de 1/2 cană de zahăr într-un bol metalic mediu. Puneți vasul peste o cratiță medie cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Bateți amestecul de ouă la viteză mare până când se triplează în volum și un termometru cu citire instantanee introdus în amestec înregistrează 170 km f, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
9
Scoateți vasul de peste apă și continuați să bateți până se îngroașă și se răcește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați o treime din amestecul de ouă la fiecare dintre amestecurile de fistic, căpșuni și vanilie; pliați fiecare doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Nuci De FisticNuci De Fistic
VanilieVanilie
OuăOuă
11
Bateți smântâna într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați o treime din smântână la fiecare dintre amestecurile de fistic, căpșuni și vanilie; pliați fiecare doar pentru a amesteca. Acoperiți separat amestecurile de vanilie și căpșuni; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Nuci De FisticNuci De Fistic
VanilieVanilie
CremăCremă
13
Se toarnă amestecul de fistic în tigaie; blat neted. Acoperiți; congelați până la fermitate, aproximativ 45 de minute. Se toarnă ușor amestecul de paie-boabe peste stratul de fistic; blat neted. Congelați până la fermitate, aproximativ 45 de minute. Îndoiți ușor amestecul de vanilie pentru a amesteca; se toarnă deasupra și se netezește. Congelați până la fermitate, aproximativ 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Îndoiți folia de plastic; sigilați bine și păstrați-l înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
VanilieVanilie
Fructe De PadureFructe De Padure
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Paie De BăutPaie De Băut
TigaieTigaie
14
Descoperă semifreddo. Folosind folie de plastic ca ajutor, ridicați din matriță. Inversați pe un platou răcit; îndepărtați plasticul. Feliați transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista