Seitan Thailandez pe frigarui de Lemongrass

Seitan Thailandez pe frigarui de Lemongrass
Seitanul Thailandez pe frigarui de Lemongrass ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 136 calorii, 19g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați imaginați-vă bulion de pui, făină de năut, gluten vital de grâu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Thai Lemongrass Tofu Frigarui, Frigarui De Vita Lemongrass, și Frigarui De Porc Si Lemongrass pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele exterioare de pe tulpinile de lemongrass și tăiați-le astfel încât să aibă o lungime de aproximativ 12 inci. (Tăiați capătul liber, nu capătul în care sunt unite frunzele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2
Se amestecă ingredientele uscate, glutenul de grâu prin semințele de susan, amestecând bine pentru a distribui condimentele uniform. Se amestecă ghimbirul, ceapa verde, ardeiul iute și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
SeitanSeitan
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Bateți miso-ul cu câteva linguri de bulion până se omogenizează. Se amestecă restul de bulion, apoi se toarnă acest lucru, precum și uleiul de susan și sucul de lămâie în ingredientele uscate și se amestecă până se amestecă bine. Împărțiți aluatul în șase porții egale, aproximativ 1/3 cană fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Așezați palma deasupra aluatului și rotiți-o ușor înainte și înapoi pentru a o uniformiza și sigilați-o complet: trageți marginea inferioară a foliei peste aluat și rulați-o. Prindeți ambele capete sigilate și puneți-le într-un abur. Nu contează dacă frigăruia iese. Repetați cu celelalte bucăți de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Puneți capacul pe abur cât de bine puteți; din nou, nu va conta dacă nu este complet sigilat. Aduceți apa la fierbere și aburiți timp de 30 de minute. Când seitanul este suficient de rece pentru a fi manevrat, desfaceți-l și rumeniți-l ușor într-o tigaie sau o tigaie cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se servește cu sos de arahide sau sos dulce și acru cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru GarniturăFrunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Sos De ArahideSos De Arahide
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista