Scândură de cedru-somon la grătar cu Salsa Avocado-portocală

Rețeta scândură de cedru-somon la grătar cu Salsan Avocado-portocaliu este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 4,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 330 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de secțiuni portocalii, arpagic, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Scândură de cedru-somon la grătar cu Salsa de Mango Kiwi, Somon de scândură de cedru cu Salsa feta pepene verde, și Somon De Scândură De Cedru La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați și înmuiați scândura în apă 1 oră; scurgere.
Combinați siropul, Cointreau și coaja într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 3 minute). Se răcește 5 minute.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru peste pește; periați peștele cu amestec de sirop.
Așezați scândura pe grătar și grătiți timp de 3 minute sau până când sunt ușor carbonizate. Întoarceți cu grijă scândura și așezați peștele pe partea carbonizată a scândurii. Acoperiți și grătiți timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper negru, secțiuni de portocale, avocado, suc de portocale, ceapă, ardei gras, arpagic și suc de lămâie într-un castron mediu; serviți cu pește.
Notă de vin: somonul funcționează cu multe vinuri albe (și chiar cu unele roșii), dar când se ia în considerare aroma de nucă și lemnoasă a unei scânduri de cedru carbonizate, aș servi un Chardonnay din California. De asemenea, are arome de lemn de nuci, iar un Chardonnay cremos și citric va reflecta, de asemenea, cremozitatea avocado și citricitatea portocalei. Încercați Geyser Peak Winery Chardonnay 2005 din Alexander Valley, California (13 USD). -- Alina Gavril
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.