Scorțișoară Snap Cookie-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu scorțișoară. Această rețetă servește 54 și costă 15 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați miere, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 280 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scorțișoară se rostogolește într-o clipă, Cookie-Uri Cu Ghimbir, și Cookie-Uri De Tip Ginger Snap.
Instrucțiuni
1 cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele. Pune deoparte.2 bateți untul și zahărul împreună într-un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați mierea, oul și extractul de vanilie și bateți încă un minut pe mediu până se încorporează bine. Asigurați-vă că faceți o pauză la jumătatea drumului pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului.3 amestecați încet ingredientele uscate și amestecați până când sunt încorporate în aluat și aluatul este neted.4 făinați ușor o suprafață de lucru și împărțiți aluatul în două părți egale. Rotiți-le ușor în bușteni cu diametrul de aproximativ 2 inci.
Așezați-le pe bucăți de folie de plastic și înfășurați-le și neteziți cu grijă buștenii.
Se pune la congelator și se răcește cel puțin 2 ore, de preferință peste noapte.5 Preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe din silicon. Puneți deoparte un castron mic și adăugați puțină scorțișoară și zahăr în orice proporții vă place cel mai mult (mi se pare că 1/4 cană de zahăr la o linguriță de scorțișoară este perfectă pentru mine, dar gustați și mergeți cu ceea ce funcționează pentru dvs.).6 feliați aluatul în runde de 1/4 inch cu un cuțit ascuțit. Luați fiecare rundă și apăsați o parte în zahărul de scorțișoară pe care l-ați amestecat mai devreme.
Așezați aluatul rotund cu zahăr în sus. Oferiți cookie-urilor mult spațiu, deoarece se vor răspândi atunci când se coc.7
Coaceți timp de 10-13 minute sau până la un maro auriu închis. Asigurați-vă că le urmăriți foarte atent după 10 minute, deoarece pot arde foarte repede. Cookie-urile se vor umfla puțin și vor rămâne moi odată scoase din cuptor. Nu vă faceți griji, deoarece vor deveni clare pe măsură ce se răcesc. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaie timp de un minut înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet.