Scorțișoară fără gluten se răsucește cu glazură de vanilie
Răsucirile de scorțișoară fără Gluten cu glazură de vanilie sunt un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, gumă de xantan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Bundt de vanilie fără Gluten cu glazură de fasole de vanilie, Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de Caramel (fără Gluten), și Biscuiți de dovleac cu glazură de scorțișoară-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de făină, drojdia, guma de xantan și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină
Gumă Xantan
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În ceașcă de măsurare cu microunde cu 2 cani, cuptor cu microunde 3/4 cană lapte, 1/3 cană zahăr granulat și 3 linguri unt descoperit la 1 minut până la lapte cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
3
Se toarnă amestecul de lapte într-un castron mare. Bateți în oțet și ouă cu mixer electric la viteză medie. La viteză mică, bateți treptat amestecul de făină până se combină. Bateți la viteză medie 2 minute. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană zahăr granulat și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Amestec De Făină
Scorțișoară
Oțet
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Căptușiți 2 foi mari de prăjituri cu hârtie pergament de gătit. Pe suprafața de lucru ușor presărată cu amestec de făină, așezați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
5
Rulați aluatul în pătrat de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Întindeți 2 linguri de unt pentru a acoperi aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat
7
Se presară cu zahăr scorțișoară. Cu un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în 12 benzi. Ținând fiecare capăt al benzii de aluat, răsuciți ușor banda; așezați la aproximativ 3 inci distanță pe foaia de prăjituri. Acoperiți tigaia cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Cookie-uri
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Cuțit
Tigaie
8
Lăsați să se odihnească la loc cald 30 până la 45 de minute sau până când este pufos.
9
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
11
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
12
În castron mic, se amestecă împreună ingrediente glazura de vanilie pana se omogenizeaza.