Scorțișoară de porc și cartofi
Lăutul de porc cu scorțișoară și cartofii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 530 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, cartofi dulci, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Scorțișoară De Mere, Cotlet de porc cu mere de scorțișoară, și Carne de porc cu cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați friptura de porc într-un vas mediu de copt. Condimentați cartofii roșii cu sare și piper și aranjați în jurul fripturii.
Așezați cartofii dulci și scorțișoara într-o pungă de plastic resigilabilă și agitați pentru a acoperi. Aranjați cartofii dulci în jurul fripturii.
Puneți mărul peste friptură și cartofi. Se acoperă cu felii de unt. Sigilați bine vasul de copt cu folie.
Gatiti 1 1/2 ore in cuptorul preincalzit sau pana cand temperatura interna a porcului a atins 145 grade F (63 grade C).
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați laptele, apa, bulionul de pui, bulionul de vită și amidonul de porumb până când cuburile de bulion sunt dizolvate și amestecul este îngroșat.
Se servește cu friptura de porc și cartofii.