Scones picătură reginei Elisabeta
Reteta scones picătură Reginei Elisabeta este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un uimitor lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acest mic dejun are 126 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes necesită făină, bicarbonat de sodiu, ouă și unt. 1105 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Regina Elisabeta, Regina Elisabeta Data Tort, și Biscuiții Reginei.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, crema de tartru și sarea într-un castron mare.
Într-un castron separat de dimensiuni medii, amestecați ouăle și zahărul. Apoi amestecați cea mai mare parte a laptelui.
Faceți o fântână în mijlocul făinii și turnați amestecul de ouă de lapte.
Bateți până se omogenizează, adăugând mai mult lapte până obțineți consistența potrivită - suficient de subțire pentru a se întinde pe tigaie, dar nu atât de subțire încât să curgă. Îndoiți untul topit.
Încălziți o tavă sau o tigaie mare din fontă la foc mediu spre mediu. Înveliți tigaia cu puțin unt, întinzând-o cu un prosop de hârtie pliat. Aruncați linguri mari de aluat pe grătar pentru a forma clătite. Când încep să apară bule la suprafață (după 2 până la 3 minute), folosiți o spatulă metalică pentru a răsturna clătitele. Gatiti inca un minut, pana se rumeneste usor.
Scoateți pe o farfurie și acoperiți cu un prosop curat pentru a vă încălzi în timp ce gătiți restul de scones.
Se servește cu unt, gem sau sirop auriu (americani sub sirop de arțar).
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Scone funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "