Scones cu ciocolată cu zgârietură
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete europene în cutia dvs. de rețete, Scones cu ciocolată și ciocolată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 24 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 17. O porție conține 253 de calorii, 4 g de proteine și 10 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr, făină auto-crescătoare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ scones cu așchii de ciocolată cu zară, ciocolată slăbită și ciocolată neagră și cu portocale și ciocolată neagră.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și praful de copt.
Tăiați în unt până când amestecul este sfărâmicios; se amestecă cu zară doar până se omogenizează. Se amestecă fulgi de ciocolată;
Întoarceți aluatul pe o suprafață cu făină; se framanta usor de 8-10 ori. Pat într-un 9-in. cerc.
Tăiați cu un 2 inci înfăinat. tăietor de biscuiți.
Așezați 1 inch una de alta pe foi de copt unse.
Coaceți la 450° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturi de sârmă.
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru glazură până la omogenizare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Scone poate fi asociat cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Cuvee de nunta Cal de Fier]()
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.