Scones cu ciocolată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încearcă Scones cu Chip de ciocolată. Această rețetă servește 6 și costă 31 de cenți per porție. Acest mic dejun are 283 de calorii, 5 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Un amestec de praf de copt, unt, smântână grea pentru frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ scones cu ciocolată, ciocolată și ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Într-un castron mic, combinați oul și smântâna; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați fulgi de ciocolată.
Se intoarce pe o suprafata infainata; se framanta usor de 6-8 ori. Pat într-un 6-in. cerc.
Tăiați aluatul în 6 felii. Separați felii și puneți 1 inch pe o foaie de copt neunsă.
Coaceți la 350° timp de 18-20 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tavă pe un grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Scone funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.