Scoicile de mare arse în Beurre Blanc cu legume de primăvară pentru bebeluși în produse de patiserie

Scoicile de mare arse în Beurre Blanc cu legume de primăvară pentru bebeluși în produse de patiserie
Scoicile de mare arse în Beurre Blanc cu legume de primăvară pentru bebeluși în foietaj este un vegetarian felul principal. Pentru $11.03 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1204 calorii, 12g de proteine, și 90g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, mazăre pentru copii, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Scoici cu usturoi Beurre Blanc, Scallops cu roșii Beurre Blanc, și Scoici cu usturoi Beurre Blanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Începeți prin coacerea "cupelor"de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
3
Așezați foile de patiserie dezghețate pe o suprafață ușor înmuiată și rece. Folosind un tăietor rotund de 4 1/2 inci, tăiați 4 cercuri. Așezați-le pe o tavă de foi căptușită cu pergament. Înscrieți ușor vârfurile patiseriei cu puf cu un tăietor rotund de 4 inci. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea vârfului de patiserie după ce este gătit, pentru a crea o "ceașcă". Bateți oul apoi folosiți o perie de patiserie pentru a peria blaturile. Se condimentează cu sare de mare și se introduce în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Coaceți în cuptor timp de 12 până la 15 minute până când sunt aurii și crocante. Odată răcit, tăiați "vârfurile" "cupelor" și așezați bazele pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
În timp ce" cupele " se coace, faceți beurre blanc. Într-o cratiță mare, curată, adăugați șobolani, vin alb, oțet de vin alb, cimbru proaspăt și frunze de dafin. Se fierbe până se reduce la jumătate, apoi se condimentează bine cu sare și mult piper negru proaspăt măcinat. Se strecoară sosul, se pune la loc la foc mic și se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați crema și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Adăugați unt mai multe cuburi la un moment dat în timp ce amestecați până când sosul se îngroașă. Păstrați cald și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Blanch mazăre și morcovi. Puneți o oală cu apă sărată la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Adăugați morcovii mai întâi pentru a le da un început, apoi adăugați mazărea scurt pentru a găti legumele până când sunt fragede, dar încă ferme - aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
10
Se scurge și se lasă deoparte.
11
Curățați scoicile și condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Setați o tigaie mare la foc mare și adăugați ulei de măsline. Odată încălzit, adăugați scoici și gătiți netulburate timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc bine. Puneți deoparte pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Creșteți căldura și adăugați chanterelles și sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
13
Se adaugă morcovii și mazărea în tigaie și se sotează timp de 1 până la 2 minute până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Adăugați scoicile înapoi în tigaie, deasupra legumelor, pentru a le încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Pentru a servi, porționați printre cupele de patiserie. Acoperiți cu un capac de patiserie asortat-odihniți-l chiar în centru, astfel încât să puteți vedea umplutura și garnisiți cu arpagic și o tulpină de pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
16
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista