Scoici în bulion de roșii-busuioc
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 135 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici, scoici littleneck, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Midii și scoici cu bulion picant de roșii, Scoici fierte la grătar și Chorizo în bulion de roșii-șofran, și Midii în bulion de roșii-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți usturoiul; lăsați să stea 10 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți 1 minut, amestecând constant.
Adăugați roșii, vin, suc și piper la tigaie; aduceți la fierbere.
Adăugați scoici; acoperiți și gătiți 8 minute sau până când scoicile se deschid. Aruncați orice cochilii nedeschise. Se amestecă busuiocul.