Scoici umplute cu curcan și anghinare cu sos Arrabbiata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici umplute cu curcan și anghinare cu sos Arrabbiata. Această rețetă face 8 porții cu 489 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, mozzarella, 2 cepe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Scoici umplute cu sos Arrabbiata, Turcia și anghinare umplute scoici, și Sos Arrabbiata cu chiftele de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți parțial până se înmoaie, dar totuși foarte ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 4 până la 5 minute.
Între timp, într-o tigaie mare grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este moale și începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați curcanul măcinat, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când carnea este ușor aurie și gătită.
Adăugați inimile de anghinare și amestecați pentru a combina.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Într-un castron mare combinați amestecul de curcan răcit cu brânza ricotta, parmezanul, ouăle, busuiocul, pătrunjelul și restul de sare și piper. Se amestecă pentru a combina.
Pentru a umple cojile, acoperiți fundul unui vas de copt de 9 pe 13 pe 2 inci cu 1 cană de sos Arrabbiata. Luați o coajă în palma mâinii și umpleți-o cu o lingură mare de amestec de curcan, aproximativ 2 linguri.
Așezați coaja umplută în vasul de copt. Continuați să umpleți cojile până când vasul de copt este plin, aproximativ 24 de cochilii.
Stropiți sosul Arrabbiata rămas peste cochilii, deasupra cu mozzarella rasă. Dacă înghețați, acoperiți bine cu folie de plastic și puneți-l la congelator timp de 1 zi și până la 1 lună.
Pentru a coace, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Coaceți până când cojile sunt încălzite și brânza începe să se rumenească, aproximativ 60 de minute (20 de minute dacă cojile sunt dezghețate.)
2 linguri ulei de măsline extravirgin
6 uncii felii pancetta, tocat grosier
2 lingurițe fulgi de ardei roșu zdrobiți
2 căței de usturoi, tocați
5 căni sos marinara proaspăt sau proaspăt
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă la foc mediu.
Se adaugă pancetta și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați sosul marinara și fulgii de ardei roșu și aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până este gata de utilizare.