Scoici umplute cu curcan și anghinare cu sos Arrabbiata

Scoici umplute cu curcan și anghinare cu sos Arrabbiata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici umplute cu curcan și anghinare cu sos Arrabbiata. Această rețetă face 8 porții cu 489 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, mozzarella, 2 cepe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Scoici umplute cu sos Arrabbiata, Turcia și anghinare umplute scoici, și Sos Arrabbiata cu chiftele de curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați pastele și gătiți parțial până se înmoaie, dar totuși foarte ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Între timp, într-o tigaie mare grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este moale și începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați curcanul măcinat, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când carnea este ușor aurie și gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
7
Adăugați inimile de anghinare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
9
Într-un castron mare combinați amestecul de curcan răcit cu brânza ricotta, parmezanul, ouăle, busuiocul, pătrunjelul și restul de sare și piper. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Prin TortPrin Tort
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Pentru a umple cojile, acoperiți fundul unui vas de copt de 9 pe 13 pe 2 inci cu 1 cană de sos Arrabbiata. Luați o coajă în palma mâinii și umpleți-o cu o lingură mare de amestec de curcan, aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
11
Așezați coaja umplută în vasul de copt. Continuați să umpleți cojile până când vasul de copt este plin, aproximativ 24 de cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
12
Stropiți sosul Arrabbiata rămas peste cochilii, deasupra cu mozzarella rasă. Dacă înghețați, acoperiți bine cu folie de plastic și puneți-l la congelator timp de 1 zi și până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
13
Pentru a coace, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
14
Coaceți până când cojile sunt încălzite și brânza începe să se rumenească, aproximativ 60 de minute (20 de minute dacă cojile sunt dezghețate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
15
2 linguri ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
16
6 uncii felii pancetta, tocat grosier
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
17
2 lingurițe fulgi de ardei roșu zdrobiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
18
2 căței de usturoi, tocați
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
19
5 căni sos marinara proaspăt sau proaspăt
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
20
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
21
Se adaugă pancetta și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
22
Se adaugă usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
23
Adăugați sosul marinara și fulgii de ardei roșu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
24
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până este gata de utilizare.
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista