Carne De Vită Cu Sos De Vin Roșu
Carnea de vită cu sos de vin roșu este o fără lactate felul principal. O porție conține 596 calorii, 51G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,64 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, friptură de vită, garnitură: pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Condimentată În Sos De Vin Roșu, Filete de vită cu sos de vin roșu, și Filet de vită cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente într-un aragaz lent de 6 litri.
Bateți împreună amestecul de sos și următoarele 3 ingrediente; se toarnă uniform peste carne de vită și legume.
Adăugați frunza de dafin.
Acoperiți și gătiți la maxim 6 ore.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Se servește peste tăiței.