Carne De Vită Cu Sos De Vin Roșu

Carne De Vită Cu Sos De Vin Roșu
Carnea de vită cu sos de vin roșu este o fără lactate felul principal. O porție conține 596 calorii, 51G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,64 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, friptură de vită, garnitură: pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Condimentată În Sos De Vin Roșu, Filete de vită cu sos de vin roșu, și Filet de vită cu sos de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente într-un aragaz lent de 6 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Bateți împreună amestecul de sos și următoarele 3 ingrediente; se toarnă uniform peste carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
4
Acoperiți și gătiți la maxim 6 ore.
5
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
6
Se servește peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista