Scoici la tigaie cu lime și coriandru
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, scoici prăjite cu lime și coriandru ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 104 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,03 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 335 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită scoici, suc de lime, căței de usturoi și sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Scoici prăjite în tigaie cu sos XO, Scoici și slănină ușor prăjite, și Scoici prăjite la tigaie cu reducere de vin alb.
Instrucțiuni
Prăjiți scoicile în uleiul de măsline aproximativ 1 min până devin aurii, apoi răsturnați-le și presărați peste căței de usturoi și ardei iute roșu proaspăt tocat în tigaie. Gatiti inca aproximativ 1 min, apoi strecurati peste sucul de var.
Finalizați cu coriandru tocat aproximativ și sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.