Scoici de vițel în sos de whisky irlandez
Scoicile reteta de vițel în sos de whisky irlandez ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.42 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 262 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați salvie, sherry, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Scoici de vițel în sos de whisky irlandez, Tort de mere irlandez cu sos de Caramel de whisky irlandez, și Whisky irlandez Soda pâine cu unt de whisky irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; presărați uniform peste vițel.
Încălziți 1 linguriță de ulei și 1 linguriță de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de vițel în tigaie. Gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul de măsline rămas, untul și vițelul.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați șalotele tocate și ciupercile preslicate în tigaie și gătiți 1 minut.
Adăugați whisky irlandez, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați bulion și sherry; se fierbe 3 minute sau doar până când sosul începe să se îngroașe. Întoarceți vițelul în tigaie. Acoperiți și fierbeți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Așezați vițelul pe un platou de servire și acoperiți cu ciuperci și sos.
Se presară cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă se dorește.