Dacă $1.05 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoici de mare la grătar și fenicul ar putea fi un minunat fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 112 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Martha Stewart are 4 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, lichior cu aromă de anason, fenicul cu bulb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici cu iaurt și fenicul, și Fusilli cu fenicul , scoici și Pernod pentru rețete similare.
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.